Healing

Healing er en selvstændig behandlingsform, som er uden religiøs tilknytning. Healing kan være en svær ting at forklare, fordi det handler om noget, du ikke kan se, og som ikke kan bevises på nogen videnskabelig måde.
Healing foretages af en healer, der har evner til at formidle energi til et andet menneske og som kan arbejde med dine energifelter for at opnå en heling af enten en fysisk eller psykisk dårligdom.

Healing er et flow af energi fra healeren til dig

Jeg arbejder ud fra en tankegang om, at kroppens energisystemer – det der også kaldes chakraer og meridianer, har et direkte tilhørsforhold til vores fysiske organer og hele kroppen. Når energien til din krop i disse energibaner forstyrres, så har kroppen sværere ved at klare sig imod sygdomme. Vi har mange chakraer, men man taler om 7 hovedchakra, placeret langs med kroppens lodrette midterlinje.

Med et godt energisystem, der har det rigtige flow og den rette balance, så styrkes dit immunforsvar, og du har det bedre

Du kan læse mere om de 7 chakraer på linket herunder

Læs mere

Healing er et spørgsmål om tro, selvom du ikke behøver at tro på noget, for at modtage healing.

Energisystemet påvirker også dit mentale helbred og din sindstilstand

Det betyder, at hvis det er i ubalance, så bliver du stresset og har sværere ved at finde overskud i hverdagen. Når selve healingsprocessen foregår, vil din krop være domineret af det parasympatiske nervesystem, der netop tillader kroppen at hele, hvile og fordøje. Det er her kroppens eget selvhealingssystem går i gang.

Når du kommer til en healing session hos mig, taler om vi forløbet - og hvad du har behov for

Sådan foregår healing i praksis

Inden selve healingen har vi en snak, hvor du fortæller mig om din sygdom, dine symptomer, dit sygdomsforløb, din tidligere/nuværende behandling samt evt. medicinforbrug.

Selve healingen foregår ved, at jeg holder mine hænder direkte på din krop eller få centimeter over din krop, mens du ligger påklædt med et tæppe over dig på en briks, mens healingen foregår.

En væsentlig del af behandlingen er, at du får bearbejdet følelser og tanker, som kan have negativ indflydelse på dit velbefindende. Så derfor er samtale om dine tanker, følelser og oplevelser før, under og efter healingen en vigtig del af behandlingen.

Du kan få hjemmeopgaver i form af fysiske eller psykiske øvelser, der supplerer selve healingen.