Jeg tilbyder

Se her hvad jeg kan gøre for dig - og læs mere

Nedenfor kan du læse om, hvad jeg kan tilbyde netop dig.

Ved at klikke ind på de forskellige services, kan du læse mere om, hvad du helt præcist kan få ud af dem.

Mindfulness

Når du har stress kan det være svært at finde ro - og de mange tanker der kan virke umulige at stoppe, kan være svære at overskue. Derfor kan det være en fordel for dig at kombinere dit forløb med mindfulness eller NADA behandling.

NADA

NADA kan være med til at gøre dig mere afslappet og have bedre reaktioner i stressede situationer. Behandlingen kan gives i forbindelse med dine samtaler. Hertil er det muligt at få isat såkaldte NADA-kugler, hvor du groft sagt får behandling, uanset hvor du er.

Healing

Healing foretages af en healer, der har evner til at formidle energi til et andet menneske og som kan arbejde med dine energifelter, som påvirker dit mentale helbred og din sindstilstand. Herved opnås en heling af enten en fysisk eller psykisk dårligdom.

Coaching

Coaching giver plads til refleksion og igangsætter processer i dig, så du selv kan se og mærke, hvad du skal gøre for at skabe forandring og nå dine mål. Forløbet tager udgangspunkt i dig og dine mål og ønsker for forandring og udvikling.

Foredrag/undervisning

Du kan bestille mig til at komme og undervise, lave et oplæg omkring disse emner: • Stress • Søvn • Smerter • Mindfulness • Mindful eating, • Motion og bevægelse • Sund kost og sunde vaner • Mental og fysisk sundhed • Har du andre ønsker, så forhør dig om mulighederne

Stresscoaching

Gennem stresscoaching får du flere redskaber i din værktøjskasse og dermed hjælp til at opdage, hvornår og hvordan din stress opstår, samt hvad dine symptomer/mønstre og hermed udfordringer er, så du lærer at undgå stress fremover.

NYHED!! Mindfulness i naturen

Som noget nyt tilbyder jeg mindfulness i naturen

Priser

Priser er vejledende.
Såfremt du ønsker at kombinere flere forløb, må du meget gerne kontakte mig.

Stresscoaching

Pr. time kr. 550,-

Coaching

Pr. time kr. 550,-

Mindfulness

Hold kr.1250,-

NADA

Kr. 75-100,-

Healing

Pr. time kr. 550,-

Foredrag

Efter aftale

Det siger mine klienter

Læs her om de oplevelser, som både tidligere og nuværende klienter har haft hos mig

Vildt spændende, glæder mig hver gang. Fået redskaber til mig selv + børn og andre

Mindfulness undervisning

Dagplejer, Lemvig Kommune

Indblik i hvad det er – det virker – jeg kan slappe af!

Mindfulness undervisning

Dagplejer, Lemvig Kommune

Især godt med billedet ”surfe på bølgerne”, komme ned i gear.

Mindfulness undervisning

Dagplejer, Lemvig Kommune

Som leder af Dagplejen - i samarbejde med vores AMR/TR og dagplejepædagogerne i Lemvig kommune, er en af de vigtigste opgaver at forebygge stress, skabe trivsel og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Medarbejderne skal have et solidt fundament at tage afsæt fra i deres arbejde. Både fagligt, men også ift. psykisk/fysisk arbejdsmiljø. Vi skal alle holde os orienteret om hvilke tilbud på kurser og lign. der er på dette område.

Tilbuddet om Mindfulness dukkede op lokalt i Lemvig og efter samtale med Laila Mejlholm Olsen, fik vi sammensat et godt tilbud for dagplejen i Lemvig.

I mit arbejde som leder, har jeg en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg har personligt haft glæde af at deltage på et Mindfulness kursus (og er i gang med mit andet kursus).

Med øvelserne fra Mindfulness fokuseres der på at skabe balance mellem hjernen, der har evig travlt og kroppen der ønsker at slappe af, hvilket er en udfordring for de fleste. Når vi har særlig fokus på vores åndedræt, tilstræbes at der skabes sammenhæng mellem krop og hjerne. Gennem Mindfulness øver vi os i at være nærværende, finde ro, velvære og skabe balance. Giver vi os selv tid til Mindfulness øvelser, giver det overskud til at være til stede i de relationer vi indgår i, men også i dagligdags gøremål, hvilket er vigtigt i arbejdet med børn.

De ca. 20 dagplejere der har takket ja til tilbuddet om et kursus i Mindfulness har givet positive tilbagemeldinger fra kurset. Dagplejerne har fået en fantastisk introduktion, god vejledning og træning til de tekniske åndedræts øvelser der følger med Mindfulness.

Den viden dagplejerne har fået fra Mindfulness kurset har som sidegevinst inspireret til, at lave hyggelige sanse oplevelser til børnene i Dagplejen. Alle legestuegrupper i dagplejen laver fra tid til anden små seancer for børnene med rolig musik, hvile, samt kærlig og blid berøring.

Dagplejen giver de bedste anbefalinger til at personalegrupper deltager i Mindfulness.

Anbefaling fra Lemvig Kommune

Jan Holm, leder af dagplejen

"Jeg prøvede Nada og mindfulness for første gang hos Laila, for nogle måneder siden i forbindelse med min stofskiftesygdom - det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
Jeg havde store problemer med, at sove igennem en hel nat, jeg havde svært ved fokusere på en ting af gangen, jeg var meget træt og havde en tung fornemmelse i mit hoved.

Nada hjælp på min søvn efter to behandlinger, jeg har ikke sovet så godt om natten længe. Som en bonus af Nada behandlingen, forsvandt min trang til sodavand og søde sager, i takt med at jeg fik mere energi og den tunge fornemmelse i mit hoved blev mindre og mindre.

Mindfulness har hjulpet mig med, at fokusere på en ting af gangen. Det har hjulpet mig med at acceptere, at jeg ikke kan ændre på alt, men jeg kan hvile i det, tænke positivt og derved ændre min indstilling til de mange udfordringer jeg har i min hverdag. Det har givet mig nogle gode værktøjer til, at få mere ro og mening i min hverdag.

Laila er en fantastisk behandler og et godt menneske. Hun er dygtig, rummelig og utrolig behagelig. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til behandling hos Laila, både med Nada, mindfulness og hendes evne til at lytte og forstå."

NADA & Mindfulness forløb

Maria

Efter en længere sygdomsperiode blev jeg ramt af en depression, og søgte derfor hjælp til at komme oven på igen. Jeg valgte at kontakte Laila Mejlholm, da jeg kender hende fra deltagelse på rygestop, så hende var jeg tryg ved og havde på forhånd stor tillid til at bruge hende som coach.
Vi havde et forløb over godt 2 måneder, hvor vi mødtes x antal gange. Efter hver samtale har jeg oplevet at være blevet skubbet i den rigtige retning, igen kunnet se lyset for enden af tunnellen, samt mærket at jeg reagerer helt normalt.
Jeg sætter stor pris på Laila ærlighed og hendes måde at være på. Hun er god til at se det positive, selv i det små, og formidle det videre, så jeg også kunne få øje på det.
Jeg er blevet mødt med stor forståelse, hun ved hvordan hun skal takle sådan en som mig - i min situation.
Coaching forløbet var virkelig godt for mig, og jeg er meget positiv over, hvor hurtigt jeg kom til overfladen igen, og her tænker jeg at tilliden til Laila var altafgørende .
Tusind tak for hjælpen.

Coaching forløb

Gudrun