Mindfulness

Undervisning

Har du brug for ro i tanker, sind og krop, så kom og vær med i guidede meditations- og mindfulness øvelser.
Vi arbejder med bevidst nærvær og har fokus på krop og åndedræt. Dette hjælper dig til at være til stede – lige her og nu.

De guidede øvelser giver mulighed for kontakt til indre ro og til blot ”at være”.
Du får mulighed for at lære at være opmærksom med en iagttagende, accepterende og ikke-dømmende indstilling overfor ”det”, som ER lige nu.

NYHED: Mindfulness i naturen!

Undervisningen består af en blanding af praktiske øvelser i form af guidede meditationer, kropslige øvelser samt teori om mindfulness.

Vi laver også enkle yoga- og strækøvelser. Yoga betyder at forene - helt konkret forener vi krop og sind.

Et mindfulness forløb for en gruppe strækker sig typisk over 8 x 2 timer, men forløbet kan tilpasses efter jeres individuelle ønsker og behov.

Et individuelt forløb tilrettelægges ud fra dine ønsker og behov.

Mindfulness handler ikke om at stoppe bølgerne

men om at surfe på dem

Har du behov for et mindfulness forløb?

Kontakt mig, hvis du ønsker at prøve et mindfulness forløb

Måske er du udfordret af stress, angst, depression, smerter eller, måske er du bare nysgerrig på, hvad mindfulness er, og hvad det kan tilføre dit liv?

Uanset dine årsager til at være nysgerrig omkring mindfulness, så er du velkommen til at komme forbi og afprøve det på egen krop og sind!

Kontakt

Holdundervisning

På Lemvig Sundhedscenter

Det kan være en fordel at kombinere flere forløb

Læs her om, hvilke forløb du med fordel kan kombinere med mindfulness
NADA

NADA kan være med til at gøre dig mere afslappet og have bedre reaktioner i stressede situationer. Behandlingen kan gives i forbindelse med dine samtaler. Hertil er det muligt at få isat såkaldte NADA-kugler, hvor du groft sagt får behandling, uanset hvor du er.

Coaching

Coaching giver plads til refleksion og igangsætter processer i dig, så du selv kan se og mærke, hvad du skal gøre for at skabe forandring og nå dine mål. Forløbet tager udgangspunkt i dig og dine mål og ønsker for forandring og udvikling.

Stresscoaching

Gennem stresscoaching får du flere redskaber i din værktøjskasse og dermed hjælp til at opdage, hvornår og hvordan din stress opstår, samt hvad dine symptomer/mønstre og hermed udfordringer er, så du lærer at undgå stress fremover.